Home Persoonlijk
Persoonlijk

Mijn naam is Connie de Blank . Nadat ik in 1979 de Onderwijsakte heb behaald heb ik 5 jaar voor de klas gestaan op basisscholen. In de avonduren behaalde ik het diploma MO-Nederlands. Van 1984 tot 1990 werkte ik bij het Directoraat Generaal voor de Arbeidsvoorziening en gaf ik Nederlands aan volwassenen. Van 1990 tot 1995 heb ik mij gericht op de opvoeding van mijn 3 toen nog jonge kinderen en heb als invaller in basisonderwijs en kinderopvang gewerkt. connie

Van 1995 tot 1999 woonde ik met mijn man en drie kinderen in China. Ik heb in Shanghai een Nederlandse school voor de (in die tijd 45) kinderen van Nederlandse en Vlaamse expatriates opgericht en 3 jaar geleid.  In die periode heb ik Engelse, Amerikaanse, Franse en Duitse en Chinese onderwijsprogramma’s leren kennen.

Terug in Nederland heb ik in 2000 de post-HBO-studie Remedial Teaching afgerond en begon ik als Remedial Teacher op school.

Sinds 2002 werk ik in mijn eigen Onderwijs Praktijk voor Remedial Teaching.

In 2009 heb ik de opleiding ‘Instrumentele Verrijking’, een 3-jarig programma van Prof. Feuerstein,  afgesloten met het officiële diploma.

In 2010 ben ik gestart met een opleiding die door middel  van dynamisch testen het leerpotentieel van kinderen aantoont. Het LDAP (Learning Potential Assessment Device ) toont hoe een kind leert en hoe eventuele belemmeringen daarin kunnen worden verholpen.  Het is een waardevol instrument voor het remediëren. In 2011 heb ik deze opleiding afgerond en op dit moment bereid ik mijn licentie als assessor voor. 

 

Copyright | Connie de Blank | 2020